HORVÁTORSZÁGI BÚVÁRKODÁS


HORVÁTORSZÁGI VITORLÁZÁS


HORVÁTORSZÁGI APARTMANOK


Horvátországi búvárkodás

Fedezze fel a búvárkodás élményét horvátországi nyaralása során!

horvátországi búvárkodás

Az Adriai-tenger horvátországi búvárkodásra a magyar búvárok szemében az egyik legalkalmasabb hely. Közel van, könnyű megközelíteni, a partszakasza hosszú és számtalan színes és érdekes merülőhelye van.  A horvátországi búvárkodás élményét a kristálytiszta, azúrkék tengervíz, az érintetlen tengeri élővilág, az izgalmas kalandokat ígérő hajóroncsok teszik feledhetetlenné.


 horvátországi búvárkodás

 

Az Adria horvátországi felségterületein 15 000 roncsot és csaknem 1500 barlangot és víz alatti hasadékot fedezhetnek fel a búvárkodás iránt érdeklődők. A Horvát Idegenforgalmi Közösség eljuttatott az MTI-nek egy összesítő listát, mely alapján a világ egyik leggazdagabb tengere az Adria hajó- és repülőroncsokban.

horvátországi búvárkodás

Talán ez is magyarázza,hogy a horvátországi búvárturizmus az elmúlt évtizedben közel 20%-al nőtt, gyarapodtak a profi búvárközpontok és mára több, mint 100 bejegyzett tanusítvánnyal rendelkező búvárközpont működik. A horvátországi búvárbázisok közül több helyen beszélnek magyarul, rendelkeznek magyar személyzettel.

A kezdőtől a haladó szintig minden búvárkodásra vágyó megtalálhatja a számára megfelelő helyet a szépséges Adria horvátországi területein.